24 november; NVDO Jubileum Jaarbijeenkomst

icon.highlightedarticle.dark Management
54 bekeken Laatste wijziging: 18 oktober 2023
Uitnodiging NVDO Jaarbijeenkomst 2023
Uitnodiging NVDO Jaarbijeenkomst 2023 | Foto: NVDO

Op 24 november a.s. viert de NVDO haar 60ste verjaardag. Dat kunnen en willen we uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan. Dit vieren we in het Openluchtmuseum Arnhem.

We starten de dag met de Jaarvergadering. Tijdens dit moment kunnen de partners deelnemen aan het partnerprogramma. Na afloop van de Jaarvergadering verwelkomen we Arjan Postma, de bekendste boswachter van ons land.

Natuurlijk is er feest met muzikale omlijsting en leren we van Wiebe Wakker, duurzame avonturier. En, we gaan ook zelf aan de slag in een van de unieke gebouwen van het museum om samen te werken aan de kracht van de Problem Solving Pitstop. Wij zijn er trots op dat we Arjan, Wiebe en het CoThink team bereid hebben gevonden deze feestelijke dag bijzonder te maken!

Speciale dank aan de participanten die deze Jubileum Jaarbijeenkomst mogelijk maken. Je ontmoet deze interessante organisaties gedurende de hele dag. Ga met ze in gesprek of maak een afspraak om later nog eens nader met elkaar kennis te maken.

Voor de organisatie is het van groot belang tijdig te vernemen of wij je deze dag mogen verwelkomen. Vriendelijk verzoeken we daarom je deelname kenbaar te maken, digitaal via de website of door het insturen van het inschrijfformulier op de website. Meteen na de sluitingstermijn (15 november), krijg je van ons een definitieve bevestiging, routebeschrijving en (indien van toepassing) de stukken Jaarvergadering.

Heel graag verwelkomen wij je op 24 november a.s. en wensen je een inspirerende, feestelijke dag toe!

Inschrijven voor de NVDO Jaarbijeenkomst kan via de website.

Topsprekers

Arjan Postma, Boswachter
Arjan heeft de gave om de wereld om ons heen nét op een andere manier te bekijken en de samenwerking tussen mens en natuur optimaal te benutten. Zo ziet hij bijzondere parallellen én hij laat ons zien wat we kunnen leren van de dieren om ons heen. In je eentje lukt veel…, door samen te werken lukt meer!

CoThink
Slepende storingen? Snelle Samenwerking nodig: Interactie met CoThink
Storingsanalyse duurt vaak te lang en waardevolle tijd gaat verloren. Het team doet zijn best, maar loopt vast: de huidige manier van werken levert geen resultaat meer op. Na deze Problem Solving Pitstop Experience kun jij ze met nieuwe ideeën inspireren en naar succes leiden. Op verschillende locaties van het Openluchtmuseum, gaan teams met elkaar de strijd aan. Wie lost het probleem effectief en zo snel mogelijk op?

Wiebe Wakker, Duurzame Avonturier
Wiebe is de eerste persoon ooit die in een elektrische auto naar de andere kant van de wereld reed. Hij reed in 1.222 dagen 100.000 kilometer door 34 landen in een elektrische auto. Zijn reis is een voorbeeld dat je door samen te werken en connecties te maken extreme doelen kan bereiken én laat Wiebe zien dat de wereld helemaal niet zo’n slechte plek is.

Programma

  • 13.30 uur: Ontvangst
  • 14.00 uur: NVDO Jaarvergadering en start Partnerprogramma
  • 16.00 uur: Netwerkbreak en Feestelijke opening Jubileum (Arjan Postma / Pitstop / Wiebe Wakker)
  • 18.30 uur: Interactief Diner en Prijsuitreiking Pitstop
  • 20.30 uur: Einde

Openluchtmuseum; daar maak je geschiedenis mee
Het Nederlands Openluchtmuseum is zo’n 44 hectare groot en staat vol met allerlei authentieke en bijzondere gebouwen. Elk gebouw heeft zijn eigen boeiende geschiedenis en interessante verhaal.

Het museum geeft een beeld van het leven in Nederland door de eeuwen heen. Wonen, werken, recreatie en tradities van de Nederlanders worden aan de hand van veelal verplaatste originele gebouwen zoals diverse soorten molens, huizen, boerderijen, gebedshuizen en werkplaatsen in beeld gebracht.

Op 24 november toveren we het museumpark om in een NVDOpark waar je zo’n 100 museale gebouwen vindt. Je kunt ze van buiten én van binnen bekijken. Op die manier komt de geschiedenis dichterbij en kun je het verleden opnieuw beleven. Een mooie gelegenheid om je partner mee te nemen en getuige te laten zijn van NVDO’s 60ste verjaardag.

Geschreven door

NVDO (Ned. Vereniging voor Doelmatig Onderhoud)

De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud is de toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die werkzaam zijn binnen Beheer & Onderhoud/Asset Management.... Lees meer