Flowcor, divisie van Gefran Benelux en Bronkhorst, 25 jaar samen

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Flowcor, divisie van Gefran Benelux en Bronkhorst, 25 jaar samen

Flowcor, division of Gefran Benelux is actief in BeLux en verzorgt reeds 25 jaar de distributie van het Bronkhorst flow-assortiment. We zijn gespecialiseerd in het meten en regelen van debieten van gassen, vloeistoffen en stoom.

Naast debiet, behoren ook parameters zoals druk, densiteit, viscositeit, dichtheid, concentratie en temperatuur tot ons werkgebied. We berekenen de juiste componenten maar ontwikkelen ook volledige maatoplossingen. En dit op vlak van automatisatie, constructie en bekabeling.

Toonaangevend in flowmeting en regeling

Bronkhorst biedt een uitgebreid assortiment thermische, Coriolis- en ultrasone flowmeters en -regelaars voor gassen en vloeistoffen, in het bijzonder voor lage flows. Hun instrumenten zijn breed inzetbaar en vinden hun toepassing in industriële omgevingen, machinebouw en laboratoria.

Volg het gratis webinar: Meten en regelen van lage flows in de food&beverage industrie. Leer meer over het meten & regelen van lage vloeistof- en gasflow in de levensmiddelenindustrie aan de hand van klantcases in de chocolade-industrie, beluchting van voedingsmiddelen en gasdosering in dranken.
Deze webinar gaat door op 2 verschillende dagen. U kan deelnemen op 24/06 of 29/06. De webinar duurt ± 45 minuten.

Schrijf u nu in! icon.arrow--dark

Geschreven door

Gefran Benelux

Gefran Benelux, werkt met 2 divisies en is werkzaam in de meeste industriële markten en applicaties. De GEFRAN divisie, actief in de BeNeLux, verdeelt de eigen Gefran producten : *... Lees meer