Weidmüller intensiveert haar samenwerking met Helukabel

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Weidmüller intensiveert haar samenwerking met Helukabel

Solarflex® kabel met de PV-Stick; dé connector met PUSH IN-aansluiting.

Sneller is beter. Dit geldt ook voor de bekabeling van zonnepanelen. De handige connectoren van Weidmüller hebben een stevige grip, zelfs bij vriestemperaturen. En ze kunnen zeer snel en eenvoudig worden geïnstalleerd, zonder krimptool.

Met de PV-Stick heeft u geen krimpcontacten en krimpgereedschap nodig en vermijdt u montagefouten. En u bespaart tot 50% installatietijd!
En dit zonder de kwaliteit aan te tasten. De nieuwe PV-connectoren zijn TÜV-goedgekeurd en voldoen aan de IEC 62852. De ”PUSH IN” -technologie maakt veilige verbindingen snel mogelijk met minimale inspanning.

Helukabel heeft de passende oplossing voor zonnepanelen. In de vroegen jaren ’90 ontwikkelde Helukabel de eerste PV-kabels, die worden verkocht onder het leidende Solarflex® handelsmerk. De H1Z2Z2-K PV-kabels en de PV-Stick zijn direct uit voorraad leverbaar.

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Weidmüller Benelux BV

Weidmüller positioneert zichzelf wereldwijd voortdurend succesvol als marktleider op het gebied van oplossingen voor elektrische verbindingen, conditionering en bewerken van energie, signalen en data in industriële omgevingen. Lees meer