Alles over onderhoud en proces-optimalisatie

MaintenanceBenelux.nl
Zoeken
Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Training Zelfroosteren

Stuur per email
Twitter dit bericht
Training Zelfroosteren, Cursus, 10 oktober 2017, Regio Zeist
 

Cursus

Regio ZeistToegang: betaald

Werknemers die zeggenschap hebben over hun rooster zijn meer tevreden, hebben een betere werk-privé balans en verzuimen minder. Goede redenen om zelfroosteren in te voeren. Zelfroosteren is met name geschikt voor organisaties die verantwoordelijkheid en eigen regie bij hun medewerkers willen stimuleren.

Na het volgen van deze training:
- Weet u welke varianten van zelfroosteren voor uw organisatie geschikt zijn
- Weet u welke randvoorwaarden ingevuld moeten worden
- Hebt u handvatten om zelfroosteren in uw eigen organisatie te implementeren

Zelfroosteren is “hot”. Al enige jaren worden diverse vormen van zelfroosteren toegepast in organisaties waar daarvoor traditioneel werd geroosterd door de leidinggevende of door de centrale planafdeling. Niet zelden geeft dat aanleiding tot veel klachten en onrust rondom de roosters. Dat is niet verwonderlijk. De werktijden zijn, na het salaris, de belangrijkste arbeidsvoorwaarde.

Slimmer organiseren van werk leidt op allerlei terreinen tot meer zeggenschap en verantwoordelijkheid op de werkvloer. Zelfroosteren past in deze trend.

Zelfroosteren leidt tot betere werk-privé afstemming, hogere tevredenheid van klanten en medewerkers en het kan zelfs leiden tot een efficiëntere planning. Vorm uw oordeel tijdens deze ééndaagse training. We bootsen het zelfroosteren realistisch na door middel van het zelfroosterspel. De training geeft praktijkvoorbeelden voor de zorg, industrie, dienstverlening en politie.

U gaat naar huis met een realistisch beeld van zelfroosteren, u weet welke vorm van zelfroosteren voor uw organisatie geschikt is en u hebt een plan voor invoering voor uw eigen organisatie.

Bestemd voor:
De training is primair gericht op preventiemedewerkers en arbocoördinatoren. Er is daarom specifieke aandacht voor de effecten op welzijn en gezondheid. Ook wordt de rol als adviseur in het veranderproces naar zelfroosteren besproken.

Meer informatie

Organisator

 
 .
 .
 .