Alles over onderhoud en proces-optimalisatie

MaintenanceBenelux.nl
Zoeken
Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

IAM Diploma in Asset Management

Stuur per email
Twitter dit bericht
IAM Diploma in Asset Management, 4-daagse training, 4  dagen, start op  4 oktober 2017, Amsterdam
 

4-daagse training

AmsterdamToegang: betaald

IAM Diploma in Asset Management | Zet de volgende stap als Asset Management expert | 4-daagse training + examen | 4, 11, 12, 30 oktober & 13 november 2017 | Amsterdam

Word IAM gediplomeerd voor Asset Management, naar internationale standaard. Zet de volgende stap in het professionaliseren van uw deskundigheid in Asset Management en toon uw expertise als advanced Asset Manager.

Als aanvulling op het IAM Certificaat wordt nu ook voor het eerst in Nederland het ‘Diploma in Asset Management’ aangeboden via het IAM.

IAM kwalificaties voor het ‘Diploma in Asset Management’

Het IAM heeft in 2013 naast het ‘Certificate in Asset Management’ ook het ‘Diploma in Asset Management’ geďntroduceerd. Het diploma is bedoeld voor professionals met behoorlijke ervaring in het Asset Management vakgebied. De door het IAM opgestelde kwalificaties voor het diploma zijn geavanceerder en gaan breder en dieper dan die voor het certificaat.

Deze vervolgtraining helpt u te voldoen aan de IAM-kwalificaties voor het ‘IAM Diploma in Asset Management’ en bereidt u voor op het examen ‘Advanced Asset Management’.

Let op: u kunt deze training alleen volgen als u het ‘IAM Certificate in Asset Management’ al heeft gehaald.

Wat is het IAM?

Het IAM is een internationale non-profit beroepsorganisatie die zich inzet voor het bevorderen van de kennis en kunde in Asset Management van fysieke assets, onder professionals over de hele wereld. Zij is initiatiefnemer en verspreider van PAS 55 en heeft een grote bijdrage geleverd aan de totstandkoming van ISO 55000. ISO 55000 is sinds begin 2014 de internationale standaard voor Asset Management.

Meer informatie

Organisator

 
 .
 .
 .