Parker Hannifin B.V., Oldenzaal

 

Info     Contact     Disclaimer     Privacy

 
MaintenanceBenelux.nl NIEUWSBRIEF
 
JANUARI 2017
 
 
 
 
 
 

Het laatste nieuws over onderhoud en procesoptimalisatie


Nieuwsbrief MaintenanceBenelux.nl

We hopen u met deze nieuwsbrief van dienst te zijn. Wilt u deze echter niet meer ontvangen, dan kunt u zich afmelden via de link onderaan deze e-mail.
Uw relaties of collega's kunnen zich hier aanmelden voor deze nieuwsbrief.

 

FLIR Systems, Meer

 
Pruftechnik N.V. ontvangt ISO 9001:2008 certificaat
 

Pruftechnik N.V. ontvangt ISO 9001:2008 certificaat

Eind november werd bij Pruftechnik N.V. een ISO 9001 audit uitgevoerd door de certificatie-instelling TÜV SÜD Management Service GmbH. En met succes! TÜV heeft op 9 december het ISO 9001:2008 certificaat aan Pruftechnik N.V. uitgereikt. Pruftechnik N.V. is de dochteronderneming van Prüftechnik AG, de pionier en marktleider in laseroptische Lees meer »
 
Endress+Hauser partner in kalibratie-optimalisatie
 

Endress+Hauser partner in kalibratie-optimalisatie

In alle sectoren van de procesindustrie is kalibratie van groot belang om de nauwkeurigheid van de metingen en daarmee de kwaliteit van het eind-product te waarborgen. De meeste meetinstrumenten hebben nu eenmaal de neiging om na verloop van tijd wat af te wijken, vooral bij extreme procescondities zoals o.a. hoge temperatuur en vochtigheid. Lees meer »
 
Ontmoet USP tijdens jaarcongres Industriële Veiligheid 2017
 

Ontmoet USP tijdens jaarcongres Industriële Veiligheid 2017

Tijdens alweer de dertiende editie van het jaarcongres Industriële Veiligheid wordt u in één dag volledig geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid in de industrie. Het congres vindt plaats op 26 januari 2017 van 8:00 uur tot 18:00 uur in de Evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht. De Sales Engineers van USP Lees meer »
 
Rob Spierenburg nieuwe Sales Manager LeBlansch
 

Rob Spierenburg nieuwe Sales Manager LeBlansch

Rob Spierenburg is per 1 november 2016 gestart als Sales Manager bij LeBlansch Bulkhandling Equipment. Rob heeft een technische en commerciële achtergrond en een brede kennis in de bulkhandling en procesindustrie. Voor zijn komst naar LeBlansch heeft Rob ruim 9 jaar ervaring opgedaan als senior accountmanager bij DMN Lees meer »
 

(Advertorial)

Jaarlijks dataloggers laten kalibreren: Is dat wel nodig?
 

Jaarlijks dataloggers kalibreren: Is dat wel nodig?

Tegenwoordig worden veel ruimtes waar mensen aanwezig zijn gecontro-leerd door de luchtkwaliteit te meten. Bijvoorbeeld in scholen en kantoren, of ruimtes waar de luchtconditie belangrijk is voor de aanwezige materialen, zoals bibliotheken en musea. Of nog een stapje verder, in ruimtes waar de gegevens nauwkeurig moeten worden bijgehouden en geregeld, zoals laboratoria, ziekenhuizen en bij geconditioneerde opslag van bijvoorbeeld medicijnen. Lees meer »
 
Nieuwe Mettler-Toledo servicecontracten voor alle merken
 

Nieuwe Mettler-Toledo servicecontracten voor alle merken

Bij de inzet van apparatuur wenst u dat het optimaal functioneert, en dat gedurende een zo lang mogelijke periode. Door het juist onderhouden van uw apparatuur wordt downtime geminimaliseerd. Mettler-Toledo ondersteunt en onderhoudt uw apparatuur gedurende het gehele productleven, van installatie tot preventief onderhoud en van kalibraties Lees meer »
 
Ultimo Software 4e in de Computable Top 100
 

Ultimo Software 4e in de Computable Top 100

Ultimo Software Solutions bv, leverancier van de onderhoudsmanagement-software ‘Ultimo Maintenance Management’, is met stip binnengekomen op nummer 4 in de Computable Top 100. De lijst wordt jaarlijks gepubliceerd door het platform voor ICT-professionals en bevat de financieel krachtigste ICT-bedrijven van Nederland. Kijkende naar de Lees meer »
 
Welke kansen biedt een collaborative robot?
 

Welke kansen biedt een collaborative robot?

Persoonlijk klantcontact en gastvrijheid zijn waarden die Pilz hoog in het vaandel heeft staan. Om deze redenen organiseert de aanbieder van industriële automatiseringsoplossingen sinds jaar en dag evenementen in huis. Kennissesies op het gebied van machineveiligheid, normen en richtlijnen, netwerkevenementen en seminars met inspirerende Lees meer »
 
Vinçotte Nederland erkend TIS:Technische Inspectie Service
 

Vinçotte Nederland erkend TIS:Technische Inspectie Service

Vinçotte Nederland is vanaf nu een erkende Technische Inspectie Service (TIS). Hierdoor kunnen wij als onafhankelijke partij een gamma aan inspectiediensten aanbieden om de kwaliteit van uw bouwwerk tijdens het ontwerp en de uitvoeringsfase te waarborgen. Wat is een TIS? Een TIS is een technisch deskundig instituut dat onafhankelijk is Lees meer »
 

Vacatures
Beko Technologies zoekt Service Engineer
Camozzi Benelux zoekt Groepsleider Verkoop en Logistiek
Camozzi Benelux zoekt Productmanager Elektrische Aandrijving
Vinçotte Nederland zoekt (senior) inspecteurs
Vinçotte Nederland zoekt commercieel medewerker binnendienst
Dit is een selectie van vacatures. Op onze website staan er meer.

 
Advies op maat over (geassembleerde) slangen
 

Advies op maat over (geassembleerde) slangen

Als slangen in uw systeem van minder kwaliteit worden dan kost u dat tijd en mankracht. Preventief voor een goede aanpak en onderhoud van de geassembleerde slangen zorgen geeft u meer winst. Swagelok Nederland biedt een service om samen met een Slangen expert/adviseur uw slangen te beoordelen op de kwaliteit ervan. Misschien is er een kleine Lees meer »
 
Vivax vCamMXvoor inspectie van buisleidingen
 

Vivax vCamMXvoor inspectie van buisleidingen

vCamMX is een compact en draagbaar “alles-in-één” camera-inspectie-systeem voor buisleidingen met een inwendige diameter vanaf 20mm tot 150mm. Het systeem is verkrijgbaar met een 30m en 45m duwkabel en met twee, eenvoudig te wisselen kleurencamera’s van verschillende grootte. Het vCamMX mini systeem biedt functies die grotere systemen Lees meer »
 
Gecertificeerde Level I Ultrasound inspectie Training
 

Gecertificeerde Level I Ultrasound inspectie Training

Inspecties met airborne ultrasound zijn niet-destructieve testen, waarbij de effectiviteit afhangt van de capaciteiten van de engineer die de inspecties uitvoert. Onze uitgebreide Ultrasound Level I training stelt u in staat om na de implementatie van een hoogwaardig ultrasound programma uw predictief onderhoud optimaal uit te voeren. Lees meer »
 
Maintenance en Pumps & Valve samen in Dortmund
 

Maintenance en Pumps & Valve samen in Dortmund

Op 29 en 30 March 2017 vormt Dortmund het decor van zowel Maintenance als Pumps & Valves, een combinatie die onze zuiderburen al langer ken-nen. De Maintenance-beurs was al eerder te gast in Duitsland maar nu sluit ook Pumps & Valves zich aan. De Westfalenhallen zullen gevuld zijn met fabrikanten en serviceverleners op het gebied van pompen Lees meer »
 

Easyfairs Maintenance, 29+30 maart 2017

 

Agenda
20 jan  Festival Beyond Technology’, Den Bosch
20 jan  Festival Beyond Technology, Den Bosch
23 jan  Cursus Maintenance Engineering in de Praktijk , Houten
26 jan  Seminar Co-creatie voor een succesvolle digitale transformatie, Antwerpen
 3 feb  Cursus Basis in pomptechniek, Naaldwijk
 6 feb  Cursus Organisatie van Onderhoud, Houten
 8 feb  Cursus Planning & Scheduling van onderhoudsactiviteiten, Antwerpen
 9 feb  1-daagse conferentie Shutdowns & Turnarounds, Rotterdam
 9 feb  Cursus Duurzaam Spare Parts Management, Houten
15 feb  Bijeenkomst Innovatie ontmoet Techniek bij iTanks, Rotterdam
22 feb  Training Power Quality - basis, Ede
24 feb  Cursus Specialist pomptechniek, Naaldwijk
24 feb  Cursus Pompberekening (centrifugaalpomp), Naaldwijk
24 feb  Cursus Allround pomptechniek, Naaldwijk
Zie onze agenda voor de complete lijst.
Heeft u uw nieuws of vacature al opgegeven?

Deze nieuwsbrief wordt samengesteld vanuit de berichten die op de website MaintenanceBenelux.nl zijn geplaatst.
Plaats ook uw bericht gratis op onze site! Het bericht is direct on-line. U kunt uw berichten toevoegen via het controlpanel.