MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
21-09-2018
Deel dit event
Soort: Opleiding
Duur: 5 dagen
Startdatum: 21-09-2018
Plaats: Harderwijk

Toegang: Betaald

OVK - Operationeel Veiligheidskundige

Opleiding

Copla geeft, i.s.m. Gelling, de opleiding OVK voor de Operationele Veiligheidskundige. Deze opleiding is ontwikkeld voor de functionaris die invulling geeft, en een schakel is, tussen de praktijk op de werkvloer en het geven van advies aan de directie of management.

Voor wie
De opleiding OVK is bedoeld voor leidinggevenden, VG-functionarissen en preventiemedewerkers. Ook is deze opleiding interessant voor leden van de Ondernemingsraad of VGM-commissie en voor productiemedewerkers die nu of in de toekomst meer willen met het thema veiligheid. Ook voor sectoren als overheid, zorg en onderwijs is deze veiligheidskundige opleiding geschikt.

Erkenning
De opleiding OVK is gedeponeerd en beschikt over een exclusieve OVK-regeling in samenspraak met Hobéon SKO. De opleiding is geaccrediteerd met 2 bedrijfsopdrachten en een schriftelijk examen.

Duur opleiding
De opleiding duurt 5 dagen en wordt volledig verzorgd in dagonderwijs.

Onze aanpak
We adviseren en begeleiden cursisten persoonlijk, zowel voor, tijdens, als na de opleiding. Zo houden we u op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het vakgebied met onze digitale nieuwsbrief en stellen onze bibliotheek beschikbaar. En u kunt via de website met praktijkvragen altijd terecht bij uw docent.
Al onze opleidingen en trainingen worden gegeven door deskundige en in de praktijk actieve docenten.
We zijn CEDEO-geregistreerd. Dit betekent dat tenminste 80% van onze klanten en cursisten tevreden is over het resultaat.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel