MaintenanceBenelux.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.
EVENT
19-10-2018
Deel dit event
Soort: Cursus
Duur: 1 dag
19-10-2018 in Utrecht
12-12-2018 in Utrecht

Toegang: Betaald

Hygiënische stoom in de voedingsmiddelenindustrie

Cursus

Op 19 oktober en 12 december 2018 organiseert Safe Food Factory, i.s.m. SpiraxSarco en Burggraaf & Partners, 2 keer de cursus ”Hygiënische stoom in de voedingsmiddelenindustrie”. In een dag krijgt u inzicht in regelgeving en mogelijke risico’s en het ondervangen daarvan. Tevens worden allerlei voedselveilige toepassingen van stoom besproken.
Een cursus voor kwaliteitsverantwoordelijken binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar ook geschikt voor technische dienst, project managers, procestechnologen en productontwikkelaars.

Het programma in hoofdlijnen:

- Wet- en regelgeving m.b.t. stoom
- Zwarte stoom
- HACCP/HAZOP-studie stoom
- Vervolg
- Stoomclassificering
- Praktijkcase
- Bijzonder toepassingen - stoominjectie/-infusie
- Rondom stoom & productveiligheid

Deelnamekosten bedragen € 695,- excl. BTW, inclusief handout en culinaire verzorging tijdens het programma.

In een dag basiskennis over voedselveilig gebruik van stoom.
 

Bedrijfsinformatie

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel