Alles over onderhoud en proces-optimalisatie

MaintenanceBenelux.nl
Zoeken
Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

31-01-2017

Maak kennis met functionaliteit, en gemak van IO-Link

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Workshop op 11 april 2017

Maak kennis met functionaliteit, en gemak van IO-Link

IO–Link is de eerste gestandaardiseerde IO-technologie wereldwijd (IEC 61131-9) voor communicatie met sensoren en actuatoren. De krachtige point–to-point communicatie is gebaseerd op de lang bestaande 3–draads sensor en actuator verbinding zonder bijkomende eisen aan de kabelmateriaal. Dus, IO–Link is geen veldbus maar de verdere ontwikkeling van de bestaande, beproefde en geteste aansluittechniek voor sensoren en actuatoren.

Dinsdag 11 april houden wij een workshop waar wij u laten kennismaken met de functionaliteiten, het gemak en de basis regels zijn van het gebruik van IO-Link. Een workshops waar u uitgebreid inzicht in de IO-Link-technologie krijgt.

Onze experts gebruiken voorbeelden om u te laten zien hoe gemakkelijk het is om de configuratie, PLC-integratie en het IO-Link apparaat te vervangen. Tussendoor is er natuurlijk genoeg tijd om de experts aan de tand te voelen betreffende de functionaliteiten. Ook zal er een minifiar plaats vinden waar u de individuele fabrikanten kunt spreken en kennis kunt maken met de beschikbare IO-Link componenten.

Tijd voor de ultieme test! Kom het ervaren op 11 april 2017

  Kennisbijdrage Geplaatst: 31-01-2017       Getoond: 2682x  

Meer informatie

Evenement

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .