Alles over onderhoud en proces-optimalisatie

MaintenanceBenelux.nl
Zoeken
Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

02-05-2018

Global Market Leadership Award voor Endress+Hauser

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Frost & Sullivan kent de Award toe voor de elektromagnetische flowmeter

 
Global Market Leadership Award voor Endress+Hauser
Endress+Hauser produceert op zes locaties en heeft een geavanceerde productielogistiek
Endress+Hauser kalibreert wereldwijd flowmeters, volgens gelijke normen.

Endress+Hauser heeft inmiddels meer dan twee miljoen elektromagnetische flowmeters geproduceerd en is hiermee marktleider op het gebied van dit meetinstrument. Na uitvoerig marktonderzoek en het vergelijken van verschillende concurrerende bedrijven heeft marktonderzoeks- en adviesbureau Frost & Sullivan de Global Market Leadership Award toegekend aan Endress+Hauser. Dit gebeurde tijdens het uitreikingsgala van Frost & Sullivan in Californië.

“Endress+Hauser dankt zijn succes aan zijn sterke klantgerichtheid en een groot innovatievermogen,” aldus Dr. Rajender Thusu, Industry Analist bij Frost & Sullivan. Het bedrijf zet sterk in op investeringen in onderzoek en productontwikkeling om klanten oplossingen te kunnen bieden op het gebied van meetapparatuur voor vloeistoffen. Frost & Sullivan prees de manier waarop Endress+Hauser samenwerkt met klanten. “Ons doel is ervoor te zorgen dat klanten hun processen op een betrouwbare, veilige, duurzame en voordelige manier kunnen uitvoeren. Wij doen dit door vanaf de eerste fase van de productontwikkeling samen te werken met onze klanten, maar ook in de exploitatiefase en daarna,” aldus Dr. Bernd-Josef Schäfer, Managing Director van Endress+Hauser Flowtec AG, het kenniscentrum voor flowmetingtechnologie in Reinach (Zwitserland).

Producten en diensten op maat
De elektromagnetische flowmeters van Endress+Hauser garanderen precisiemeting van volumestroom, zonder dat het productieproces wordt vertraagd of verlies van druk. Hierdoor wordt uitval beperkt en kan de productie worden verhoogd. Dit draagt bij aan lagere algehele productiekosten. “Wat veel van onze klanten op prijs stellen is de combinatie van geavanceerde instrumenten voor elektromagnetische flowmeting en het uitgebreide aanbod aan diensten dat we bieden,” zegt Bernd-Josef Schäfer. Naast een zeer uitgebreid aanbod aan meetinstrumenten biedt Endress+Hauser ook ondersteunende diensten waarmee klanten de levenscyclus van hun fabriek kunnen optimaliseren, met een betere concurrentiepositie als gevolg. Het gaat om diensten als kalibratie, diagnostisering, reparatie, constructie, inbedrijfstelling en onderhoud.

Toonaangevende technologie
De elektromagnetische flowmeters van Endress+Hauser met geavanceerde Heartbeat Technology, bieden ondersteuning bij verschillende communicatieprotocollen, zoals EtherNet/IP en Profinet, waardoor informatie eenvoudig beschikbaar wordt. Dankzij Heartbeat Technology hebben meetinstrumenten als de Proline flowmeter de mogelijkheid zichzelf te controleren. Door het aanleveren van proces- en instrumentdiagnostische notificaties in overeenstemming met NE 107 kunnen invloeden en veranderingen worden ontdekt en hersteld voordat het proces hier hinder van ondervindt. En dat alles terwijl de productie gewoon doorloopt.

  Kort nieuws Geplaatst: 02-05-2018     Update: 22-05-2018       Getoond: 300x  

Meer informatie

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .